Ovako je izgledao poljubac Novaka i Jelene!

Izvor: Blic, 11.Jul.2014, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je izgledao poljubac Novaka i Jelene!

Tamni oblaci nisu ih omeli da se juče u 18.10 zakunu na večnu ljubav.

Padala je kiša, sevalo je i grmelo, ali to nije sprečilo zvanice da gromoglasnim aplauzom pozdrave Novaka Đokovića i Jelenu Ristić.

Tačno u 18 časova svi gosti su se okupili oko venjaka, koji je specijalno napravljen za venčanje veka. Mlada i mladoženja nisu skidali osmeh sa lica, Jelena je blistala u elegantnoj venčanici ispod koje se nazirao trudnički stomak, a na glavi je imala veo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dok se Novak odlučio za odelo klasičnog stila. Dosta pažnje izazvala je i Jelenina kuma, koja je nosila crvenu haljinu.

Pročitajte još GLAMUR I OSMESI Ko je sve bio na svadbi Novaka i Jelene Kume, izgore ti kesa: Prvi svedok na venčanju Noletov drug iz detinjstva

Ceremonija je trajala dvadesetak minuta. Nakon što su izgovorili sudbonosno “da” i kada je Jelena promenila devojačko prezime Ristić u Đoković, sve je zapečaćeno poljupcem, nakon kojeg se plažom prolomio aplauz. Svi su prišli da im čestitaju, usledilo je fotografisanje sa mladencima, a zatim je mlada bacila bidermajer.

Prilaz ovom mestu je tokom ceremonije obezbeđivao brod sa policajcima. Dva sata ranije privatno obezbeđenje zatvorilo je put ka plaži i ceo kompleks oko rizorta “Aman” na Svetom Stefanu gde su odseli mladenci. Turisti nisu mogli da priđu, a put od Pržna do Svetog Stefana obezbeđivala je policija. Ispred kapije na ostrvu već oko 17 časova vozači su u povorci crnih limuzina čekali zvanice da ih prevezu do mesta venčanja.

Među gostima bili su Boris Beker, Marjan Vajda, Janko i Biljana Tipsarević, Nenad i Mina Zimonjić, Viktor Troicki i Sofija Milošević, Bogdan Obradović, Miljan Amanović, Branislav Pralica... Porodica slavnog tenisera, majka Dijana, otac Srđan i braća Marko i Đorđe, bili su među najveselijima na svadbenom veselju koje je nakon toga upriličeno ispred “Amana” u posebno napravljenim šatorima.

Atmosferu je svojom pesmom zagrejala Milica Todorović, a Miroslav Ilić se latio mikrofona nakon sečenja mladenačke torte.

Do jutra su pevali Novakove omiljene pesme “Božanstvena ženo”, “Polomiću čaše od kristala”, “Kafana je moja sudbina”...

I matičare obavezao na ćutanje

Na večnu ljubav Novak i Jelena zakleli su se, kako saznaje “Blic”, pred matičarkom Oliverom Pejanović. Tokom desetominutnog čina venčanja mladencima su pročitana pravila bračnog života, kao i prigodni tekst Duška Radovića, a zvanice su aplaudirale i šalile se da Nole ne zna šta ga čeka, aludirajući da će ga Jelena posle potpisivanja “uzeti pod svoje”.

Matičarka je nekoliko sati pre venčanja odbila da govori za “Blic”, pravdajući se da joj medijska pažnja ne prija ali kako saznajemo, posredi je ugovor sa organizatorima venčanja koji je obavezuje da ne sme da otkrije nijedan detalj. Njena koleginica nam je ispričala da je Olivera izrazila želju da baš ona venča slavni par.

- U Budvi smo nas dve matičarke, pa kad sam ja kod kuće, jasno je da je Olja na Novakovom venčanju - rekla je nam je s osmehom Žana Kapa i dodala:

- Čim je Olja izrazila želju da venča Novaka i Jelenu, to sam joj prepustila. On je svim Budvanima učinio veliku čast što je izabrao da se venča u našem gradu uprkos tome što je imao ceo svet na raspolaganju.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.