Ovako je govorio Đilas: Niko ne sme da blokira grad, to je opasno po život FOTO

Izvor: B92, 13.Jun.2023, 07:18

Ovako je govorio Đilas: "Niko ne sme da blokira grad, to je opasno po život" FOTO

Tokom tzv. protesta "protiv nasilja" koji organizuju prozapadne političke partije, blokirana je "Gazela", a samim tim i deo međunarodnog auto-puta, piše Alo.rs.

Kako navodi ovaj medij, organizatori ovog protesta čak su se bunili kako im to policija ne pomaže u kršenju zakona, a Dragan Đilas, u vreme dok je bio gradonačelnik Beograda, govorio je ovako:

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izjavio je da niko ne sme da blokira grad i dodao da MUP treba da preduzme >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mere da spreči blokadu.

"Mnogi u ovoj zemlji smatraju da je normalno da blokiraju prugu, autoput ili gradske ulice, posebno raskrsnice. To je opasno i po živote sugrađana i po normalan život. Ja sam taksistima rekao – onog dana kada stupe u štrajk blokadom grada, više sa gradonačelnikom Beograda nemaju o čemu da razgovaraju", rekao je Đilas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.