Ovako je Merkel ODUŠEVILA Argentinu: Večerala kao SAV NORMALAN SVET, a zatim otišla u kuhinju i uradila NEOČEKIVANO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2018, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je Merkel ODUŠEVILA Argentinu: Večerala kao SAV NORMALAN SVET, a zatim otišla u kuhinju i uradila NEOČEKIVANO (VIDEO)

Merkelova nije uznemiravala ostale goste protokolom i velikim obezbeđenjem

Nemačka kancelarka Angela Merkel osvojila je simpatije Argentinaca spontanim ponašanjem na samitu G20.

Prvo je doputovala komercijalnim letom bez ikakve pompe i gužve, ćaskajući s ostalim putnicima i dozvoljavajući da je slikaju, a onda je poentirala na večeri u "Don Huliju", stejkhausu čuvenom po autentičnoj tradicionalnoj kuhinje.

, nego je večerala među njima kao sav normalan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svet - osim što su, naravno, sevali blicevi na mobilnim telefonima.

A zatim je ustala i otišla u kuhinju, sama stala među oduševljene kuvare i pustila da je fotografišu i snimaju.

@todonoticias Ángela merkel en don julio pic.twitter.com/TygOZCqm1A

— Coti 🌴 (@Cotiesparab) December 2, 2018

Izašla je ispraćena ovacijama i aplauzima ne samo gostiju restorana, nego i ljudi koji su se okupili ispred restorana da je uživo vide.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.