Ovako izgledamo kada smo pijani

Izvor: Vesti-online.com, 10.Sep.2011, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgledamo kada smo pijani

Ako dok prepričavate sa prijateljima poslednji izlazak stalno zapitkujete "kad se to desilo?" ili se čudite "nije to tako bilo" onda je ovaj film baš za vas. Pokazuje razliku između precepcije pijanog i treznog čoveka, odnosno kako izgleda kada se posmatra treznim i pijanim očima.

Sajt Byturen.com pozabavio se zanimljivim konceptom i gledaocima pružio mogućnost da pogledaju snimke jednog tipičnog izlaska treznim očima i očima pijanca.

Dok video traje, mišem >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << možete prelaziti po njemu i na taj način naizgled idiličnu situaciju gledati treznim očima. Tako vidite kako se zapravo ponašaju pijani ljudi i koliko je to daleko od mišljenja koje imaju o sebi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.