Izvor: medio.rs, 16.Avg.2015, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgledaju savrsena zenska tela sirom sveta a pogledajte kakvo je u SRBIJI

Da li se slažete sa rezultatima ovog projekta?

Britanski lanac onlajn apoteka “Superdrug” nedavno je pokrenuo projekat pod nazivom “Percepcija savršenstva”. Unajmili su 18 dizajnerki koje su fotografiju jedne žene morale retuširati u skladu sa standardima lepote u svojoj zemlji.

Namerno su izabrali upravo žene, jer ih je zanimalo žensko mišljenje o onome što društvo smatra lepim, kao i pritisci koje osećaju zbog tih ideala.

Ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << je bila originalna fotografija.

Foto: Superdrug

– Percepcija lepote i savršenstva mogu ostaviti dubok i trajan trag na žene i muškarce. Cilj ovog projekta je bolje razumeti potencijalno nerealistične standarde lepote i uvideti kako takav pritisak varira širom sveta – poručili su iz kompanije.

Ovo su rezultati retuširanja.

Foto: Superdrug

Foto: Superdrug

Foto: Superdrug

Izvor:index.hr

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.