Ovako izgleda žena koja se zaljubila u sopstvenu karikaturu

Izvor: B92, 30.Maj.2015, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgleda žena koja se zaljubila u sopstvenu karikaturu

Kristina Buteli ima neobičnu želju – želi da izgleda kao karikatura, ali ne bilo koja već sopstvena!

Tridesetjednogodišnja frizerka iz Britanije potrošila je mnogo novca na plastične operacije i tretmane koji će učiniti da izgleda kao prenaglašena kopija sebe same koju je videla kada ju je nacrtao lokalni karikaturista na Ibici.

“Kada sam prvi put videla karikaturu bila sam ljubomorna na nju. Bila je tako glamurozna. Ona je sve ono što sam ja želela da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << budem“, kaže Kristin.

Od svoje 17. godine nema šta nije radila na sebi, a sve vreme je nosila i korset kako bi joj struk bio što uži, posebno kako bi grudi došle do izražaja.

“Plastična hirurgija definitivno izaziva zavisnost. Veče pred odlazak na operaciju je za mene kao Badnje veče. Volim uzbuđenje pred anesteziju, to je rajski osećaj. Znam da ću se probuditi i višeti nešto novo na svom telu. Za mene je to korak bliže snu“, kaže ona.

Iako obožava plastične operacije ona je na nagovor lekara morala da odustane od ugradnje silikona u zadnjicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.