Ovako izgleda otkazani Microsoft Lumia McLaren telefon

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Dec.2015, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgleda otkazani Microsoft Lumia McLaren telefon

Zajedno sa Surface Mini tabletom, Lumia McLaren je jedan od najuzbudljivijih Microsoft-ovih proizvoda koje nikada nećemo vidjeti uprkos činjenici da su imali neke zanimljive karakteristike koje bi nadmašile konkurenciju.

Lumia McLaren je telefon više klase koji je otkazan prije godinu dana bez razloga, a Microsoft je sve detalje držao kao tajnu.

Informacije o ovom projektu su ipak procurile na internetu, a sada imamo i fotografije otkazanog telefona.

Već >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << smo znali da je telefon trebao da bude objavljen sa sjajnom kamerom, jer je Lumia McLaren nasljednik Lumia 1020 modela koji ima kameru od 41 megapiksela, pa nije iznenađenje da se Microsoft i ovdje odlučio na sličan pristup.

Pa ipak, McLaren je trebao da bude opremljen sa 20 MP PureView Carl Zeiss kamerom sa zadnje strane.

Takođe možemo vidjeti da je telefon trebao da bude izrađen od aluminijuma.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.