Izvor: Piplmetar.rs, 12.Feb.2024, 20:31

Ovako izgleda kuća u kojoj je sve u znaku ljubavi: Zorica i Kemiš otvorili vrata svog doma (video)

Dom Zorice Brunclik kao stvoren je za uživanje

Jedna od najuspešnijih pevačica sa naše estrade Zorica Brunclik nikada nije krila da je potekla iz siromašne porodice i da je često hranu koju su imali u omanjim količinama delili međusobno. Danas, Zorica važi za jednu od najuspešnijih i najimućnijih, a svo bogatsvo stekla je svojim umećem, divnim glasom i bezvremenskim hitovima. Dom Zorice Brunclik oduvek je bio pun ljubavi, ali veoma skroman, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << danas liči na dvorce kao iz bajki u kojima je sve u znaku ljubavi.
ATA images

– Mi smo zaista kao porodica bili siromašni, neko ko je delio jedno jaje na četiri dela sa još tri brata. A onda dođete u situaciju da možete da pojedete koliko hoćete jaja i svi oko vas kazala je Zorica u emisiji “Na večeri kod” za koju je otvorila vrata doma i dodala:
– Često mi kažu deca: “Što to stlano ponavljaš?”. Ja kažem: “Ne ponavljam ja to zbog vas, već zbog sebe”. Samo da nikada ne zaboravim odakle sam došla, a šta sam postigla – zaključuje Brunclikova.
Pročitajte: Kemiš o ćerki iz prvog braka nikad ne govori, a od Zorice Brunclik zavisi da li će išta naslediti
Dom Zorice Brunclik prepun je stilskih detalja, a na snimku se jasno vidi da su neki delovi kuće renovirani. Zorica u okviru dvorišta poseduje i bazen u kom se ona i Miroljub često kupaju preko leta. U full opremljenom domu Zorica i Kemiš poseduju i sopstveni muzički studio, frizerski salon, kao i salu u kojoj joj dolaze gosti kada organizuje razne porodične proslave.

Dom Zorice Brunclik oaza je prepuna ljubavi Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš u braku su oko 40 godina, a njihove emocije ne jenjavaju. Jednom je pevačica otkrila da je Kemiš uvek bio okružen lepim devojkama, a da je nju posmatrao kao “tetku kojoj je uvek ljubio ruke, jer je bila u srednjim tridesetim, gospođa sa troje dece”. Folk zvezda je ispričala da se jedan od sudbonosnih susreta desio baš u Parizu:
Ata images

– Značajan susret za nas desio se u Parizu, u aprilu 1980. U ‘grad svetlosti’ stigla sam s najstarijom ćerkom Marijom, a pošto smo on i ja bili smešteni u dva različita hotela u istoj ulici, zajedno su nam organizovali prevoz do mesta na kojem je održan koncert – preneo je svojevremeno”Blic”, a Zorica je priznala da je već tada naslućivala da bi se nešto moglo dogoditi između njih.
Pročitajte Istina nije mogla dugo da se krije – Komšije nisu štedele Kemiša, a o Zorici su tek svašta rekle  Njihov susret rezultirao je brakom i danas uživaju u skladnoj zajednici, srećni i zadiviljni. Kemiš nikada nije krio koliko je zavoleo Zoricu a o njihovoj ljubavi i međusobnom poštovanju priča se kad god se ukaže prilika…
AUTOR: SVET
FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES, YOUTUBE




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.