Ovako izgleda OSVETA besnog molera: Klijent nije hteo da plati krečenje, a onda je osvanula BRUTALNA PORUKA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2020, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako izgleda OSVETA besnog molera: Klijent nije hteo da plati krečenje, a onda je osvanula BRUTALNA PORUKA (FOTO)

Prolaznici u čudu

Nezadovoljni moler osvetio se klijentu koji navodno nije hteo da mu plati dogovoreni iznos za rad tako što je sprejom napisao poruku na zgradi koju je krečio.

Prolaznici pored zgrade bivšeg kluba "Star Star" u Bolsoveru u Engleskoj iznenadili su se kad su videli neobičnu poruku crnom bojom.

- Želite krečenje kuće? Nemojte da budete kao Teri, platite račun! Sad hoćeš! - pisalo je u poruci.

Kreator "performansa" bio je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Din Rivs, lokalni moler i dekorater, koji tvrdi da je klijent odbio da mu plati 500 funti za urađeni posao.

- Dao sam mu cifru za posao i rekao mi je da će mi "odmah poslati novac", ali pokušao je da promeni krečenje kad je već napola bilo gotovo - rekao je Rivs za lokalne medije. - Tražio je da dodatno krečim. Međutim, pošto se objekat adaptira u stambenu zgradu, rekao je da ima mnogo poslova da uradi pre nego što može da me plati. Sedam dana sam naporno radio da završim sve. Čak nisam imao ni pauze za ručak. On je samo govorio da će mi platiti sutra, ali do toga nije došlo.

Rivs je istakao da je klijent pristao da mu plati novac koji mu duguje ako uradi još "jednu ruku" za zadnji deo zgrade. Iako to nije bilo u prvobitnom dogovoru, kako kaže Rivs, ipak je ispunio zahtev. Međutim, kada je tražio novac, klijent mu je rekao da neće dobiti ništa ukoliko ne uradi i fasadu, nakon čega je moler pobesneo.

- Bio mi je to prvi posao posle Božića, morao sam da platim račune i bio mi je potreban novac. Preterao je i želeo sam da dokažem poentu. Ne žalim zbog učinjenog i uradio bih to ponovo. Nikad mi ne bi bilo plaćeno, ali hteo sam da se pobrinem da i on nešto plati, a i da očisti to - objasnio je Rivs.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.