Ovako danas izgleda Legijina bivša žena (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Dec.2016, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako danas izgleda Legijina bivša žena (FOTO)

Nosio je njenpo prezime, a Arkan im je bio kum

Maja Luković, prva žena Milorada Ulemeka Legije, rođena je u Kanadi, gde se preselila nakon kraha njenog braka sa Legijom. Ona je inače glumica, a glumom se bavila u srpskom pozorištu u Torontu, gde je glumila u predstavi "Mi čekamo bebu".

Milorad Ulemek i Maja Luković, njegova prva supruga

A photo posted by Legende Devedesetih (@legendedevedesetih) on Dec 18, 2016 at 9:41am PST

Sa Ulemekom je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u braku bila pet godina, a sa njim je, navodno, išla i na ratište.

- Milorada sam upoznala u Erdutu 1992. godine, kada sam kao novinar kanadske televizije došla da izveštavam o događajima u Jugoslaviji. Ljubav između nas je naprosto buknula. Bilo je to ljubavno ludilo, svi su znali koliko se Milorad i ja volimo. Venčali smo se 1994. Kumovi su bili moja prijateljica Sandra i Željko Ražnatović Arkan - izjavila je Maja Luković 2004. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.