Ovako Rusija šalje POZDRAVE i reči PODRŠKE narodu Srbije: Srpska braćo i sestrice, držite se! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2020, 10:51

Ovako Rusija šalje POZDRAVE i reči PODRŠKE narodu Srbije: "Srpska braćo i sestrice, držite se!" (VIDEO)

Oni su Srbima poželeli zdravlje i da se što pre izbore sa epidemijom.

Građani širom Rusije sa oduševljenjem su primili vest o upućivanju ruske pomoći bratskoj Srbiji u borbi protiv epidemije virusa korona i srpskom narodu uputili reči podrške uz poruku: "Rusija je sa vama".

- Da ste živi i zdravi braćo, zajedno smo sila - poručila je Srbima Jevgenija iz Rusije.

Danil iz Sankt Peterburga je poželeo da u srpskim domovima uvek vlada mir, da nestanu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve nesreće i da svi budu zdravi.

Srbima se obratila i Natalija iz Moskve:

- Srpska braćo i sestrice, držite se! Rusija je sa vama - istakla je Natalija.

Poruku su uputili i najmlađi, pa tako dečak Maksim kaže - Drži se Srbijo! Rusija vas neće ostaviti.

Srbima se obratio i Timofej koji ističe da je srećan što Rusija pomaže Srbiji:

- Naravno da Srbiji treba pomoći - kazao je on i dodao da mu je želja da, kada prestane sva "ova buka" oko virusa Srbi posete Rusiju.

Na batajnički aerodrom sletelo je 11 aviona sa medicinskom opremom, tehnikom i zaštitnim sredstvima koje je po dogovoru dva predsednika Aleksandra Vučića i Vladimira Putina, Srbiji uputila Ruska Federacija.

U sastavu timova iz Rusije su general, 42 oficira, 42 podoficira i dva pripadnika ruskog Ministarstva zdravlja, koje predvodi načelnik ABHO Zapadnog okruga Oružanih snaga Ruske Federacije general-major Mihail Černišov.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.