Ovaj-restoran-ostavice-vas-bez-daha-

Izvor: medio.rs, 02.Avg.2014, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj-restoran-ostavice-vas-bez-daha-

Ako volite egzotične turističke destinacije i kreativna skrivena mesta koja ona nude, pravo mesto za vas su Sonevra Kiri Eko restorani koji se nalaze visoko iznad zemlje i u čijim specijalitetima ćete uživati dok konobari "lete " oko vas

Tajland, jedna od omiljenih egzotičnih destinacija, krije mnoštvo kutaka za opuštanje i uživanje u prelepoj prirodi, ali i lokalnim specijalitetima. Restoran sa šest zvezdica u odmaralištu Soneva Kiri Eko nudi mogućnost da u vašoj hrani >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << uživate visoko iznad zemlje, među krošnjama drveća.

Lanac poseduje šest restorana, a svaki od njih se nalazi na različitom drvetu.

Foto: soneva.com

Osim uživanja u zelenilu i visini, vlasnici ovih restorana pobrinuli su se da vam obroke učine još interesantnijim. Naime, hranu donose “leteći” konobari koji od kuhinje do mušterija dolaze isključivo uz pomoć žice.

Foto: soneva.com

Restorani su kao stvoreni za parove i romantične večere jer pružaju potpuni mir, a možete biti sigurni da vas niko neće ometati dok uživate u specijalitetima i pogledu na pučinu.

Foto: soneva.com

Ukoliko jednog dana posetite Tajland, a pritom ste ljubitelj gurmanskih specijaliteta i dobrog odmora, sasvim sigurno nećete pogrešiti ako vaš izbor bude jedan od ovih šest krajnje egzotičnih restorana.

Foto: soneva.com

Pogledajte video:

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Ovaj-restoran-ostavice-vas-bez-daha

Izvor: medio.rs, 02.Avg.2014

Ako volite egzotične turističke destinacije i kreativna skrivena mesta koja ona nude, pravo mesto za vas su Sonevra Kiri Eko restorani koji se nalaze visoko iznad zemlje i u čijim specijalitetima ćete uživati dok konobari "lete " oko vas...Tajland, jedna od omiljenih egzotičnih destinacija, krije...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.