Ovaj policajac je PRAVI HEROJ: Kako bi uhvatio pedofila SKOČIO SA 13. SPRATA ZGRADE

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2020, 15:05

Ovaj policajac je PRAVI HEROJ: Kako bi uhvatio pedofila SKOČIO SA 13. SPRATA ZGRADE

Muškarac je zlostavljao tinejdžerku

Policajac iz Kazahstana nazvan je herojem nakon što je skočio sa prozora sa 13. sprata zgrade kako bi uhvatio pedofila osumnjičenog za silovanje 15-godišnje devojčice.

Bakitzan Bakirov (36) i njegov partner Mejir Nesipbej pozvani su u stan u Almstiju u koji je provalio muškarac i zlostavljao tinejdžerku.

Kada su stigli, osumnjičeni je pobegao i skočio kroz prozor, a Bakirov je to učinio za njim.

Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << akcije je rekao da je tek kasnije shvatio da je osumnjičeni možda pokušao da izvrši samoubistvo kako ne bi bio uhapšen.

Srećom po policajca, postoji balkon dva sprata niže gde je osumnjičeni pao. Bakirov je polomio nogu, ali je uspeo da uhvati osumnjičenog.

Policajac je nagrađen medaljom za hrabrost. Kaže da mu je na pameti bilo samo da uhvati muškarca. Bakirov je otac dve ćerke i šestorice sinova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.