Ovaj pijanac je glavna inspiracija Leonardu Dikapriu za film Vuk sa Vol strita

Izvor: Kurir, 10.Feb.2014, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj pijanac je glavna inspiracija Leonardu Dikapriu za film "Vuk sa Vol strita"

Dikaprio je iskoristio snimak sa interneta kako bi što realnije odigrao scenu u kojoj se njegov lik predozira od tableta "Kualudes", te u takvom stanju treba da dođe do kuće

Video snimak čoveka koji u vidno alkoholisanom stanju pokušava da kupi još piva, pregledan je više od četiri miliona puta, a glumac Leonardo Dikaprio je kazao da mu je on bio glavna inspiracija za scenu drogiranja u filmu "Vuk sa Vol strita".

"Njegovo telo je bilo savršeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << elastično, a najviše me je fascinirala njegova motivacija da dođe do alkohola, za šta mu je trebalo čitavih pola sata.", kazao je Dikaprio.

Dikaprio je zahvaljujući ovom filmu dobio još jednu nominaciju za nagradu "Oskar", a njegovi obožavatelji smatraju da je krajnje vreme da ga on nakon četiri nominacije i osvoji.

Ne propustite:

ZAVODNIK: Leonardo Dikaprio osvojio srce još jedne manekenke

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.