Ovaj hotel ima poseban broj za slušanje priča za laku noć

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Apr.2016, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj hotel ima poseban broj za slušanje priča za laku noć

Ko god odsedne u ovom hotelu može da pozove broj 68 za priču pred spavanje.

Korisnik Redita ToxicSteve13 nedavno je s ostalima na ovoj društvenoj mreži podelio fotografiju neobičnog telefona, koji je privukao mnogo pažnje.

“Obožavam ovaj telefon”, prokomentarisala je jedna osoba, dok je druga odgovorila “U isto vreme bih jedva čekala i bilo bi me strah da okrenem taj broj.”

Stiv je objasnio da je odseo u hotelu MOXY Phoenix Tempe u Arizoni, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << koji je u vlasništvu kompanije Meriot.

“Ciljna grupa su milenijalci. Možda izdaleka liče na sobe u studentskom domu, ali za tu cenu su zapravo vrlo udobne”, napisao je pre nego što je s drugim podelio još nekoliko fotografija.

View post on imgur.com

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.