Izvor: Piplmetar.rs, 26.Jun.2023, 20:31

Ova zmija je umalo uništila život voditelju: Jovanu Memedoviću srce slomljeno

Slika Jovana Memedovića pokazala koliko je voditelj neustrašiv
Voditelj Jovan Memedović poznat je po svojoj emisiji „Sasvim prirodno“, uz pomoć koje je naučio da se snalazi u prirodi.
Pročitajte Ćerka Jovana Memedovića pokazala izabranika, ZET JE POZNAT (FOTO) Ata images

Nije mu strano da i po nekoliko dana provede u divljini, pa se susretao i sa raznim životinjama.
Njegova ćerka snimala Maša Memedović snimala >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << je oca dok je radio poslove oko kuće, kada je ugledao zmiju.
Pročitajte Razotkrivena veza Jovana Memedovića i mlađe koleginice – Voditelj ne krije ljubav, da li vam liči na njegovu bivšu FOTO

Voditelj se nije uplašio,već je hrabro prišao životinji, uhvatio je rukama i sklonio je. Sreća, na ruci je nosio rukavicu, iako je poznato da ova vrsta zmije nije otrovna.
Pročitajte Jovan Memedović u suzama zbog odlaska dragog bića
– Evo ga smuk. On se hrani sitnim glodarima. Sad kad me vidi, sad će da počne da beži. Ali, nećemo mu ništa, nije agresivan – rekao je Jovan dok je vraćao zmiju u prirodu.
Pročitajte Ostavio ju je a da nije ni trepnuo – Bivša žena Jovana Memedovića izgleda kao boginja FOTO 
Najnovije na portalu Marie Claire
AUTOR: SVET
IZVOR: Espreso
FOTO: ATA images




Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.