Izvor: Piplmetar.rs, 02.Avg.2023, 18:30

Ova devojka je krivac za razvod Nikolije i Relje: Evo šta je sve činila kako bi ga smuvala

Razvod Relje i Nikolije ponovo je tema medija
Fanovi poznatih znaju da odu predaleko, a jedna obožavateljka Relje Popovića otišla je toliko daleko da je muzičaru slala nage fotografije. Iako ju je Relja blokirao, neko je napravio njegov lažni profil i nastavio dopisivanje s pomenutom devojkom.
Pročitajte Zgrčena utroba i strašan bol u grudima – Nikolija i Relja izgubili bebu, Vesnina patnja jača i od bolesti  Rajko Ristić

-Nekome smeta to što >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << se Nikolija i Relja vole, pa su hteli da im smeste razvod. Relji je podmetnuta devojka! Neko je tu devojku nagovorio da mu preko društvenih mreža šalje svoje nage fotografije i ljubavne poruke. Kako se Relja na to nije upecao, pa je blokirao dotičnu, hakeri su napravili nalog identičan njegovom i sa tom devojkom razmenjivali poruke ljubavnog i seksualnog sadržaja. Nakon nekog vremena, te prepiske su poslali Nikoliji. Zanimljivo je da je osoba koja se predstavila kao Relja znala gotovo svaki njegov korak – tvrdi izvor blizak poznatom paru za Star pa nastavlja:
Pročitajte  Nikolija Jovanović nikad iskrenija – Često plačem zbog majke Rajko Ristić

– Nikoliji je to prvo zapalo, međutim, ona zaista ima super komunikaciju sa Reljom, pa nije dizala buku, nego mu je to pokazala i on joj je objasnio da je sve fotomontaža. Zajedno su išli u policiju da prijave to i locirana je adresa sa koje je sve urađeno. Morali su da preduzmu drastične mere kako sve ovo ne bi otišlo predaleko.
Pročitajte Nikolija promenila lični opis – Sad je identična kao Vesna Zmijanac iz najboljih dana FOTO Dragan Gajić

Razvod Relje i Nikolije očigledno je bio krajnji cilj svih onih koji su upleteni u ovu priču, međutim, on nije ni u najavi.
-Njoj je Relja ispričao da mu je ta devojka stvarno pisala, ali da je on odmah blokirao. Nikoliji je bilo smešno koliko su neki ljudi dokoni i spremni tako daleko da idu. Nije im jasno da li su želeli da poremete njihov odnos ili je pak neko hteo da u Reljino ime muva devojke i nagovara ih da mu šalju nage slike – zaključio je izvor za Star.
Najnovije na portalu Marie Claire
IZVOR: STAR
FOTO: RAJKO RISTIĆ, DRAGAN GAJIĆ, BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES




Pročitajte i… Opširnije
Izvor: svet-scandal.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.