Otvorila je konzervu tunjevine, a iz nje su je pogledala dva oka!

Izvor: NaDlanu.com, 06.Feb.2015, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorila je konzervu tunjevine, a iz nje su je pogledala dva oka!

Zoi Batler iz Notingema doživela je pravi šok kada je u konzervi tunjevine videla dva oka kako je posmatraju.

Niko ne zna kakva je to zapravo životinja, ali je svakako užasno naći tako nešto u hrani koju ste upravo krenuli da pojedete.

Ona je to slikala i poslala preko Tvitera jednim novinama, da bi se utvrdilo kakva je životinja u pitanju i zašto je tako nešto završilo u konzervi "Princes" tune koju je planirala da da svojoj deci da pojedu. Zoi je takođe rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << da ne želi da tuži kompaniju, već je samo zanima objašnjenje.

@NottinghamPost can you tell me what this is? Nearly fed this to my children!! From Princes tuna chunks can pic.twitter.com/IHNw1PdFnO

— Zoe Butler (@zoelouisebutler) January 19, 2015

Neki tvrde da je u pitanju larva krabe koja se nije još razvila, jer je uginula u konzervi tunjevine, a mnogi su na društvenim mrežama prokomentarisali kako je životinjica zapravo vrlo simpatična.

I proizvođač tunjevine se oglasio i izvinio Zoi, a poručili su i da će istražiti zbog čega se tako nešto desilo i koja je to životinja u pitanju.

Izvor: blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.