Otvorene prijave za festival MENT za 2021. godinu

Izvor: Megafon.co, 11.Jun.2020, 03:54

Otvorene prijave za festival MENT za 2021. godinu

Otvorene su prijave za sedmo izdanje MENT showcase festivala koji će se održati od 3. do 5. februara 2021. godine u Ljubljani. Svi zainteresovani bendovi i solo izvođači sa koncertnim iskustvom i javno dostupnim audio i video materijalima svoje prijave mogu poslati do 14. avgusta 2020. godine.
MENT festival Foto – MENT festival

MENT je nagrađivani trodnevni showcase festival otkrivanja muzike iz Evrope i šire. Na šestom izdanju festivala nastupilo je 80 >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << muzičara iz 26 zemalja. Prisustvovalo je skoro 6000 posetilaca i više od 650 muzičkih profesionalaca.
Na Festivalu su svake godine od osnivanja nastupali su i muzičari iz Srbije, a neki od njih su:
– Ana Ćurčin;
– Stray Dogg:
– Bitipatibi,
– Crvi;
– Igralom;
– Vizelj;
– Dogs in Kavala;
– Turisti;
– Šajzerbiterlemon;
– Buč Kesidi;
– Zicer.
Ukoliko zbog trenutne globalne situacije, organizacija festivala neće biti moguća ili će biti organizovana u drugačijem format sve prijave će važiti za odloženi datum ili drugi format. Svi kandidati biće obavešteni o rezultatima konkursa.

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

Prijavi svoj bend na Gitarijadu ”Na putu za jug”

Izvor: BalkanRock.com, 11.Jun.2020

Počele prijave za 6. gitarijadu „Na putu za jug“ koja se održava 25. jula u Mostaru, tačnije u Muzičkom centru Pavarotti. Na ovaj muzički festival, koji ove godine doživljava svoje šesto izdanje, mogu se prijaviti bendovi s područja čitave Bosne i Hercegovine. Prijave su otvorene od utorka,...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.