Otvorena renovirana Psihijatrijska bolnica u Kovinu

Izvor: RTS, 14.Nov.2017, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena renovirana Psihijatrijska bolnica u Kovinu

Princeza Katarina otvorila je renoviranu Psihijatrijsku bolnicu Kovin, nakon tri meseca rada i donacije u iznosu od 90.000 dolara, koju je obezbedila humanitarna organizacija "Lajflajn Čikago", čiji je ona pokrovitelj.
Sponzor ovog vrednog projekta bila je Fondacija Džon i Mildred Medić Vučenić, čija je porodica jedan od najvećih individualnih donatora organizacije "Lajflajn Čikago".

Pored >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ostalih popravki, renovirana su četiri kupatila, a ulazna vrata i 38 prozora zamenjeni su novim, u prizemlju i na spratu bolnice.
"Ovo je treći put da porodica Vučenić pomaže našim bolnicama kroz svoj fond. Srećna sam jer ćemo kroz ovu donaciju učiniti lekarima njihov posao malo lakšim, a pacijentima svakako boravak u bolnici prijatnijim", rekla je princeza.
Svih šest članova porodice Vučenić posetilo je Kovin u junu ove godine tokom boravka misije "Lajflajn Čikaga" u Srbiji, podseća se u saopštenju Fondacije princeze Katarine.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.