Otvorena nova dečija manifestacija u Beogradu: Evo čemu se najmlađi najviše raduju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2018, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena nova dečija manifestacija u Beogradu: Evo čemu se najmlađi najviše raduju (VIDEO)

"Božićno seoce kod Hrama" traje do 28. januara

Večeras je u kripti Hrama Svetog Save na Vračaru otvorena manifestacija "Božićno seoce kod Hrama". Sveštenstvo, predstavnici republičke i gradske vlasti, brojne javne ličnosti iz sveta kulture i sporta učestvovali su u podeli više od hiljadu paketića najmlađim Beograđanima.

Pročitajte i:

Reč je o prazničnom obradovanju namenjenom mališanima iz porodica sa više dece ili porodica korisnika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << crkvene kuhinje.

Manifestacija će trajati do 28. januara, a pratiće je prigodan program kojim će biti obeleženi predstojeći praznici - Badnji dan, Božić, Bogojavljenje, slave sveti Stefan, sveti Jovan...

Reč je pre svega o dečijoj manfestaciji, ali programom je predviđen ugođaj za sve posetioce, zbog čega će, nadaju se organizatori, "Božićno seoce kod Hrama" postati deo tradicionalne turističke ponude Beograda.

A kako je to večeras izgledalo pogledajte u snimku koji je za vas napravila ekipa portala SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.