Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2023, 15:13

Otvorena najveća Evropska konferencija o novim tehnologijama u Beogradu

U Beogradu je danas otvorena najveća Evropska konferencija o novim tehnologijama koja će trajati naredna tri dana, a ministar informisanja i telekomunikacija Mihailo Jovanović rekao je na otvaranju da je organizovanje ove konferencije dokaz da su Beograd i Srbija postali regionali tehnološki lider.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

OTVORENA NAJVEĆA EVROPSKA TEHNOLOŠKA KONFERENCIJA TOMORROW: Srbija je zemlja inovacija, kreativnosti i znanja

Izvor: Blic, 12.Maj.2023

Minutom ćutanja za sve žrtve tragičnih događaja u Beogradu i Mladenovcu otvorena je najveća evropska tehnološka konferencija - Tomorrow. Velikom broju posetilaca na glavnoj bini obratio se ministar informisanja i telekomunikacija Vlade Republike Srbije Mihailo Jovanović, kao i domaćini - direktor...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.