Otvorena izložba najlepših fotografija sa pijace u galeriji Ozon

Izvor: Blic, 22.Jul.2013, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena izložba najlepših fotografija sa pijace u galeriji "Ozon"

Izložba najuspešnijih fotografija sa konkursa "Gradskih pijaca" i Udruženja likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Srbije (ULUPUDS) otvorena je danas u Galeriji "Ozon". Izložbu je otvorio direktor „Gradskih pijaca” Predrag Veinović. Bake sa nagrađene fotografije, Predrag Veinović i autor Vladimir Ilić

- Povod za organizovanje izložbe je nedavno završen foto-konkurs sa više od 200 fotografija 75 učesnika. Želimo da, osim nagrađenih, prikažemo i fotografije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koje su napravili i drugi kreativni sugrađani. Na fotografijama se vidi bogatstvo ponude i šarolikost proizvoda na pijacama, a neki od umetnika su predstavili i prave poljoprivredne proizvođače - rekao je Veinović.

Izložba u Galeriji "Ozon" biće otvorena do 24. jula

Pobedničke fotografije su „Gradske pijace” prijavile i na međunarodni konkurs za objavljivanje u "World Union of Wholesale Markets 2014" pijačnom kalendaru, koje će biće predstavljene na konferenciji u Santjago de Čileu od 23. do 25. oktobra.

Izložba je otvorena za posetioce od 22. do 24 jula svakog dana od 12 do 20 sati.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.