Otvoren sajam Biznis baza na Beogradskom sajmu

Izvor: Blic, 02.Dec.2010, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren sajam Biznis baza na Beogradskom sajmu

Na Beogradskom sajmu danas je otvoren Međunarodni sajam preduzetništva “Biznis baza”, na kojem je proizvode i usluge predstavilo oko 300 privrednika i preduzetnika iz Srbije i regiona.

Na sajmu učestvuju predstavnici Holandije, Mađarske, Italije, Indije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije. Veliki sistemi i javni sektor predstaviće ponudu namenjenu malim i srednjim preduzećima, a sva tri dana trajanja ove manifestacije biće organizovani i seminari, promocije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i prezentacije.

Direktor Nacionalne agencije za regionalni razvoj Srbije Ivica Eždenci rekao je da je ovaj sajam veoma značajan, jer je sektor malih i srednjih preduzeća pretrpeo glavni udarac finansijske krize.

On je naglasio da je za srpsku privredu sektor malih i srednjih preduzeća šansa za povećanje zaposlenosti, izlazak iz krize i uspešan završetak tranzicije.

Deveti Sajam "Biznis baza” održava se u hali 4 i trajaće do subote, 4. decembra, a ovogodišnji moto je "Ključ uspeha”.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.