Izvor: Nezavisne Novine, 25.Okt.2017, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren prvi plus sajz hotel, gosti imaju više od 100 kilograma

Jedini svjetski hotel za plus sajz osobe ugostio je svoje prve goste. Odmaralište na bahamskom ostrvu Eleuthera osmišljeno je za one koji se 'osjećaju neugodno' u uobičajnim odmaralištima, a u njemu će se snimati i TV emisija 'Club 18 to 30 Stone', u prevodu za one između 110 i 190 kilograma.

Svi gosti teži su od 120 kilograma, a njihova težina natjerala ih je da zamrze ljetne praznike i uživanje u morskim radostima.

Sad ih emisija prati u jednosedmičnom boravku >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << na Bahamima gdje grade sopstveno samopouzdanje i uživaju u aktivnostima poput spuštanja toboganom, što su dosad izbjegavali.

Uređeno ljetovalište ima ležaljke koje mogu podnijeti težinu od čak 250 kilograma, dok su kreveti ojačani čeličnim šipkama kako tokom noći ne bi došlo do mogućeg urušavanja.

Daily Mail je detaljnije predstavio kandidate, a emisija se emituje na televiziji ITV utorkom u 21 sat.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Plus size hotel: Gosti moraju imati bar 120 kg

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Okt.2017

Jedini svjetski hotel za plus size osobe ugostio je svoje prve goste...Odmaralište na bahamskom otoku Eleuthera osmišljeno je za one koji se "osjećaju neugodno" u uobičajenim odmaralištima, a u njemu će se snimati i TV emisija Club 18 to 30 Stone, u prijevodu za one između 110 i 190 kilograma...Svi...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.