Otvoren kompleks bazena u Surduku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2010, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren kompleks bazena u Surduku

STARA PAZOVA -

Meštani Stare Pazove od danas se mogu pohvaliti prvim bazenom koji je izgrađen u toj opštini. Naime, savremeni kompleks bazena "Horizont" napravljen po najvišim evropskim standardima, svečano je otvoren u Surduku, a to je motivisalo lokalnu vlast da najavi i izgradnju novih puteva.

Građani su ranije mogli da se okupaju jedino u bazenima u Inđiji. Sada na nekoliko minuta udaljenoj lokaciji od centra Stare Pazove moći će da uživaju u hiljadu i sto kvadrata >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vodene površine. U bazenima voda je protočna i menja se na svakih dvadeset minuta, što je naročito važno kada su najmlađi posetioci u pitanju, kaže jedan od suvlasnika "Horizonta" Darko Mirković.

Dvadeset četiri kilometra obale Dunava koja pripada Staroj Pazovi je neiskorišćeno, a bazeni u Surduku, selu koje se nalazi na prvom kilometru obale, prava su prilika za razvijanje turističke ponude, istakao je predsednik Opštine Goran Jović.

"Pošto Opština poseduje placeve u Surduku, mi planiramo da ih prodamo na licitaciji i da od tih sredstava sledeće godine izgradimo puteve", kaže Jović.

Besplatan prevoz svim učenicima iz Stare Pazove do Surduka, kao i povoljniju cenu karte za ulazak na bazene uz đačku knjižicu, obezbedila je Opština Stare Pazove.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.