Otvoren Sarajevski most

Izvor: RTS, 02.Nov.2013, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren Sarajevski most

Sarajevski most preko Južne Morave, kroz Grdeličku klisuru, ponovo je otvoren za saobraćaj, čime su i ulice varošice Grdelica rasterećene saobraćaja koji je tuda preusmeravan tokom radova na mostu.

Javno preduzeće Putevi Srbije privelo je kraju prvu fazu rekonstrukcije Sarajevskog mosta, na Južnoj Moravi, kroz Grdeličku klisuru. 

Vrednost radova na mostu je 88 miliona dinara, a druga faza planirana je za proleće kako bi svi radovi bili završeni do naredne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << turističke sezone.

Tako je privremeno rešen i problem meštana Grdelice, koji su sredinom oktobra protestovali zbog prevelikog broja automobila i kamiona koji su prolazili kroz njihovu varošicu.

Tokom rekonstrukcije mosta, ceo saobraćaj sa južnog kraka Koridora 10 preusmeravan je kroz Grdelicu, zbog čega meštani nekoliko dana nisu slali decu u školu.

rts.leskovac@rts.rs

+381 16 242 131

 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.