Otvoren Exit kamp

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren "Exit" kamp

NOVI SAD - U parku ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu otvoren je "Egzitov" kamp, koji će gostima najvećeg muzičkog festivala u regionu pružati usluge čitavih 10 dana, što je duže nego ikada ranije.

Šatori će moći da ostanu do 16. jul, tri dana nakon završetka devetog "Egzita", koji će biti održan na Petrovaradinskoj tvrđavi od 10. do 13. jula, uz učešće poznatih muzičkih sastava iz zemlje i inostranstva.

U kampu se nalazi veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << broj toalet kabina, tuševa s toplom vodom i montažnih umivaonika, a posetioci će ovde moći da kupe i osnovne životne namirnice, piće, kamp i drugu opremu.

Prošle godine je u kampu boravilo 11.000 mladih iz velikog broja zemalja, a organizatori očekuju da će ih ove godine biti još više.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.