Otvara se podstanica Hitne pomoći u Padinskoj skeli

Izvor: Blic, 30.Jun.2011, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvara se podstanica Hitne pomoći u Padinskoj skeli

U zdravstvenoj stanici Padinska skela sutra u 11 sati biće svečano otvorena podstanica Hitne pomoći.

Na inicijativu lokalne samouprave, Gradskog sekretarijata za zdravstvo i Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, stanovnici leve obale Dunava imaće ubuduće obezbeđenu hitnu medicinsku pomoć 24 sata dnevno.

Na ovoj teritoriji opštine Palilula živi oko 20.000 stanovnika koji se leče u šest isturenih ambulanti u naseljima koja su zbog udaljenosti izolovana, a to su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Glogonjski rit, Besni Fok, Kovilovo, Jabučki rit, Vrbovsko i Dunavac, kažu u Domu zdravlja Palilula.

Novu službu hitne pomoći svečano će pustiti u rad Danilo Bašić, predsednik opštine Palilula.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Otvorena podstanica Hitne pomoći u Padinskoj Skeli

Izvor: Blic, 01.Jul.2011, 14:30

U Domu zdravlja Padinska Skela danas je svečano otvorena podstanica Hitne pomoći, a u planu je i otvaranje noćne ambulante, kako bi stanovnici ovog i okolnih naselja mogli da dobiju medicinsku pomoć 24 sata dnevno...Podstanica Hitne pomoći nalazi se u centru naselja Padinska skela i opremljena je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.