Otmičarima dvogodišnje devojčice 30 dana pritvora

Izvor: Radio 021, 15.Mar.2015, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otmičarima dvogodišnje devojčice 30 dana pritvora

Tužilaštvo za organizovani kriminal predložilo je sudu da odredi pritvor po svim osnovima za troje francuskih državljana osumnjičenih da su u petak 13. marta oteli maloletnu M. P.

Nakon što su saslušani u Tužilaštvu, zatraženo je da im se odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva i uznemirenja javnosti, bojazni da će uticati na svedoke, da će ponoviti krivično delo, kao i zbog visine zaprećene kazne za krivično delo za koje se terete, javlja reporter RTS-a.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
Osumnjičeni su saslušani u prisustvu advokata po službenoj dužnosti i tumača za francuski jezik. Odluku o određivanju pritvora doneće sudija za prethodni postupak Specijalnog suda u Beogradu.

Ranije danas, Tužilaštvo je saopštilo da su na saslušanju Sebastijan Branš, Gorin Branš Aleksiju Sandrin i Emilijen Ulijet Kristel, zbog sumnje da su 13. marta oko podneva, u beogradskom naselju Braće Jerković, upotrebom sile oteli maloletnu M.P.

Oni su potom svojim vozilom marke "be-em-ve" pokušali da napuste Srbiju, u čemu su sprečeni pravovremenom intervencijom policije.

Policija je protiv osumnjičenih podnela krivičnu prijavu kojom ih tereti da su izvršili krivično delo otmica.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.