Otkud RUSKA POLICIJA usred Beograda? (VIDEO)

Izvor: Mondo, 15.Nov.2017, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkud RUSKA POLICIJA usred Beograda? (VIDEO)

U samom centru Beograda, kod Studentskog trga, večeras je odjekivala pucnjava, a prolaznici su bili zgranuti kada su videli "lade nive" sa obeležjima moskovske policije. Snima se film, ispostavilo se.

Stanari okolnih zgrada rekli su Mondu da čuveni francuski režiser Lik Beson snima svoj novi film u Beogradu.

Studentski trg je bio zatvoren za saobraćaj, a oni koji su se zatekli na licu mesta rekli su reporterki Monda da je sve izgledalo veoma realistično i da su >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se u prvi mah uplašili da je u toku pravi oružani obračun, te da su bili potpuno zbunjeni kada su videli "lade nive" sa obeležjima ruske policije iz Moskve.

U ulazima zgrada na gornjem Dorćolu prethodnih dana je bili su okačeni pozivi vlasnicima automobila da svoja vozila sklone sa parkinga zbog snimanja scena brze vožnje.

Izvor: Mondo/Marija Atanasković

SENKE NAD BALKANOM: E, ovo su ŠOKOVI!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.