Izvor: Piplmetar.rs, 18.Maj.2023, 04:30

Otkriveno zašto je Prins odbio čuvenu ulogu u filmu „Peti element“

Muzičar je trebalo da igra lik Rubija Roda, koja je na kraju pripala Krisu Takeru

Foto: Tanjug/AP/Chris Carlson


Kris Taker otkrio je zašto je muzičar Prins odbio da glumi ekscentričnog lika Rubija Roda u filmu „Peti element“. Na kraju, ta uloga je poverena glumcu (Krisu Takeru, prim.aut).
Američki glumac i komičar se potom prisetio trenutka kada mu je obezbeđenje muzičara prišlo u klubu u Los Anđelesu, tvrdeći da je legendarni >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << pevač želeo da upozna osobu koja je dobila ulogu.
„Rekao je: „Igrali ste tu ulogu u „Petom elementu“. Trebalo je da igram tu ulogu“, preneo je Taker Prinsove reči.
„Rekao sam: ‘Zaista?’ On je rekao: „Pa, nisu mi se svideli kostimi. To mi se nije dopalo.“ Pogledao sam ga i rekao: „Ali guzica ti visi iz pantalona!“ Rekao je: „Ali ovo je moj stil.“

Uloga Rubija Roda je na kraju „katapultirala“ Takera u zvezde. Sledeće godine, glumac je glumio u filmu „Gas do daske“, zajedno sa Džekijem Čenom.
Francuski dizajner Žan Pol Gotje, koji je kreirao čuvene kostime za film, takođe je podelio svoje iskustvo sa susretom sa Prinsom 2016. Kako navodi Consequence, tokom izložbe u Bruklinskom muzeju, Gotije je otkrio: „Pokazao sam Prinsu svoje crteže, ali on nije rekao ni reč.“
Modni dizajner je nastavio: „Imao sam ideju za zaista smešan kostim sa mrežom kroz koju bi prolazile prilično dugačke dlake na telu, i uradio sam prednju i zadnju verziju… Udario sam se po zadnjici da mu pokažem kako će biti dizajniran zadnji deo kostima.“

Muzičaru se kostim nikako nije dopao.
Reditelj Lik Beson je ranije rekao da je još jedan razlog zašto je Prins odbio ulogu taj što je njegov naporan raspored turneja bio u sukobu sa snimanjem, prenosi NME.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.