Otkriveno u kakvom je stanju dečak (14) kojeg je udario tramvaj na Novom Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 19:41

Otkriveno u kakvom je stanju dečak (14) kojeg je udario tramvaj na Novom Beogradu

Kako su rekli očevici, dečak nije gledao dok je prelazio ulicu

Dečaka (14) je danas udario tramvaj u Novom Beogradu u Ulici Jurija Gagarina. Kako su objasnili očevici, dečak je ne vodeći računa o saobraćaju prelazio ulicu, a tramvaj u trenutku nesreće nije mogao da zakoči.

- Jedna gospođa je videla da nosi kapuljaču, možda je imao i slušalice. Nije gledao, prelazio je ulicu i udario ga je tramvaj. Nije mogao da zakoči, već je bilo kasno. Vozilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga je uhvatilo u korpu koja služi da ako dođe do nesreće, ne prepolovi žrtvu od jačine udarca, već se osoba zaglavi u njoj - pojašnjava izvor sa lica mesta.

Dečak je prevezen u Urgrentni centar, a kako Telegraf saznaje ima povrede abdomena i glave i u operacionoj je sali.

(Srbija Danas/Telegraf.rs)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.