Otkriveno šta se događalo nekoliko minuta pre pada Kobijevog helikoptera: Problemi su bili ogromni

Izvor: Večernje novosti, 27.Jan.2020, 04:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno šta se događalo nekoliko minuta pre pada Kobijevog helikoptera: Problemi su bili ogromni

Kobi je putovao s još osam osoba u privatnom helikopteru koji se srušio, a nesreću nito nije preživio SVET sporta šokiran je nakon objave kako je jedan od najboljih američkih košarkaša svih vremena Kobi Brajant (41) poginuo u padu helikoptera u Kalabasasu, gradu u američkoj saveznoj državi Kalifornija.Kobi je putovao s još osam osoba u privatnom helikopteru koji se srušio, a nesreću nito nije preživio. Tragičnu vest službeno su potvrdile gradske vlasti Kalabasasa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << U helikopteru bila i njegova 13-godišnja kći Đijana.Još uvek nije poznat tačan uzrok pada, ali pretpostavlja se da je to bilo loše vreme. Naime, bilo je jako maglovito, a magla je, što je zebeleženo, pravila velike probleme pilotu.CNN-ov meteorolog Mičel Gaj kazao je kako je bila jako loša vidljivost u vreme kad je helikopter pao. Bilo je dosta magle."Vlažnost vazduha bila je 100 posto, to znači da je zrak bio poput supe", rekao je.Kako piše TMZ, helikopter u kojem je bio Brajant više puta je kružio i menjao visinu. Tako je nekoliko minuta kružio na području Zoološkog vrta u Los Anđelesu. Tada je leteo prilično nisko, verovatno čekajući da se magla raziđe.Oko 9:30 sati pilot je kontaktirao Aerodrom Burbank. Tada je helikopter kružio, a zatim je nastavio put.U 9:40 sati našli su se usred još veće magle. U tom je trenutku, piše TMZ, helikopter seokrenuo na jug. To je bilo kobno jer je leteo prema planinskom području. Pilot se naglo popeo s visine od 350 metara na visinu od 600 metara.Nekoliko trenutaka kasnije udarili su u planinu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Tragedije koje su potresle svet: Kobi nije jedini, i srpski reditelj stradao u padu helikoptera

Izvor: Večernje novosti, 27.Jan.2020

Čuveni srpski reditelj i vlasnik Lestera takođe su stradali u helikopterskim nesrećama Čitav svet oplakuje tragičnu smrt slavnog košarkaša Kobija Brajanta koji je stradao u helikopterskoj nesreći u Kaliforniji zajedno sa svojim trinaestogodišnjom ćerkom Đijanom.Kobi je...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.