Otkriveno čiji leš je pronađen danas na Zvezdari:  Vatrogasci ugasili požar i otišli! Sada je otkriveno šta se desilo

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2019, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno čiji leš je pronađen danas na Zvezdari: Vatrogasci ugasili požar i otišli! Sada je otkriveno šta se desilo

Vatrogasci lokalizovali požar u domu Stanke Tufegdžić (51) ne sluteći da je ispod gomile krša njen leš.

Stanka Tufegdžić iz Beograda pronađena je mrtva u Zahumskoj ulici 23 u naselju Zvezdara i to dan nakon požara koji je izbio u njenom stanu.

Vatrogasci prilikom intervencije nisu pronašli leš žene, koji je bio zatrpan ispod gomile smeća, ali zato jesu beskućnici koji su upali u stan da očerupaju što se očerupati moglo.

Požar je izbio u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << noći između ponedeljka i utorka, oko 2 sata posle ponoći. Kada su primetili dim u ulazu, neko od stanara zgrade pozvao je vatrogasce, koji su zatekli stan pun đubreta u plamenu.

Lokalizovali su vatrenu stihiju i napustili lice mesta ubeđeni da u stanu nema nikog. Tako su pomislili i beskućnici koji su se već narednog dana pojavili u domu nesrećne žene.

Upali su unutra i počeli da prebiraju po stvarima. Kako su raskopavali gomilu đubreta koje je Stanka godinama dovlačila, jedan od njih ugledao je deo tela. Tada su se sklonili iz stana i pozvali policiju.

U jednom trenutku su policajci pomislili da je ispod naslaga otpadaka i njen verenik, ali se on kasnije pojavio živ.

Nezvanično, Stanka je puno pila i pušila. Kobne večeri je htela da kupi flašu vinjaka u lokalnoj radnji, ali nisu hteli da joj prodaju.

Najverovatnije je na nekom drugom mestu uspela da dođe do pića, vratila se u svoj ćumez i nstavila da pije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.