Otkriveno 26 kilograma čokolade sa marihuanom

Izvor: B92, 16.Avg.2020, 16:47

Otkriveno 26 kilograma čokolade sa marihuanom

Tri osobe uhapšene su u Albaniji, u luci Drač, zbog pokušaja krijumačarenja 26 kilograma čokolade sa marihuanom, prenose albanski mediji.

Uhapšeni su menadžer i dva vozaca autobusa kojim je cokolada sa kanabisom krijumčarena iz Italije, prenosi Albanian Daily News i precizira da su uhapšeni albanski državljani sari 31, 49 i 59 godina, iz tri grada Drača, Tirane i Permeta.

Marihuana je zaplenjena, a slučaj je predat tužiocu u Draču.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ALBANCI PRONAŠLI NOV NAČIN DILOVANJA DROGE: Policija uhapsila tri osobe, prizor ih ostavio u šoku

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2020

Uhapšeni su menadžer i dva vozača autobusa..Tri osobe uhapšene su u Albaniji, u luci Drač, zbog pokušaja krijumačarenja 26 kilograma čokolade sa marihuanom...kojim je čokolada sa kanabisom krijumčarena iz Italije. Uhapšeni albanski državljani su stari 31, 49 i 59 godina, iz tri grada Drača,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.