Otkriveni nelegalni frizerski saloni, policija upala usred šišanja

Izvor: B92, 25.Apr.2020, 22:49

Otkriveni nelegalni frizerski saloni, policija upala usred šišanja

Frankfurt -- Nemačka policija je danas otkrila dva frizerska salona u podrumima u Bavarskoj, što predstavlja kršenje mere oganičenja kretanja.

Kada su se policajci pojavili, "ljudi su bili u sred šišanja" u podrumima "dve kuće" na severozapadu Bavarske, saopštila je policija.

Dve osobe su se šišale u Elzenfeldu a jedna u Memlingenu, navodi agencija DPA i dodaje da su "saloni bili profesionalno opremljeni".

Otvorene su istrage zbog nepoštovanja mera >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ograničenja kretanja.

U Bavarskoj od kraja marta važe propisi čiji cilj je sprečavanje širenja korona virusa i koji su među najrestriktivnijim u Nemačkoj. Za izlazak iz kuće bez "valjanog razloga" propisana je kazna od 150 evra.

Frizerski saloni, zatvoreni kao i sve druge prodavnice i usluge koje nisu neophodne, trebalo bi da počnu da rade od 4. maja, u okviru postepenog popuštanja mera.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.