Otkriveni emigranti u vozu

Izvor: RTS, 03.Jun.2014, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveni emigranti u vozu

Kontrolom voza na železničkoj stanici Ristovac carinici su sprečili pokušaj 16 emigranata da ilegalno pređu državnu granicu, saopštila je Uprava carina.

U kasnim večernjim časovima se na stanici pojavio teretni voz sa 27 praznih vagona, a na jednom od njih se nalazila naizgled prazna kamionska prikolica, prenosi Tanjug.

Zahvaljujući tome što su odlučili da je ipak otvore i provere da li je zaista prazna, carinici su otkrili 16 stranih državljana >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << koji su pokušali da se sakriju unutra i tako domognu Zapadne Evrope.

Utvđreno je da se u kamionskoj prikolici u ovom vozu koji saobraća na relaciji Grčka-Nemačka nalazilo jednanaest Sirijaca i pet Avganistanaca.

Kako se radi o ilegalnim emigrantima, ceo slučaj je predat u dalju nadležnost policiji, navodi se u saopštenju Uprave carina.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U vozu pronađeno 16 emigranata

Izvor: Blic, 03.Jun.2014

Carinici su 2. juna, kontrolom voza na železničkoj stanici Ristovac, sprečili 16 emigranata da ilegalno pređu granicu...Prema saopštenju Uprave carina, u večernjim časovima na stanicu je stigao teretni voz koji saobraća na relaciji Grčka - Nemačka, a na jednom od vagona se nalazila kamionska...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.