Otkrivene dve laboratorije za marihuanu

Izvor: RTS, 28.Feb.2013, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivene dve laboratorije za marihuanu

U dve odvojene akcije policija na teritoriji opštine Sopot otkrila i zaplenila dve laboratorije za uzgajanje marihuane sa 1.436 saksija te droge. Zaplenjena i marihuana pripremljena za prodaju ukupne vrednosti 12 miliona dinara.

Beogradska policija je otkrila dve laboratorije za uzgajanje marihuane na teritoriji opštine Sopot sa ukupno 1.436 saksija marihuane, saopštio je MUP Srbije.

Zbog sumnje da je neovlašćeno proizvodio i dilovao opojne droge priveden je Željko >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << L. (32).

Željko L. je dobijao novčanu nadoknadu proizvodeći drogu za M.I. (30), za kojim policija intezivno traga.

Pretresanjem stanova osumnjičenih pronađena su i tri pištolja sa 13 komada municije.

U ovim akcijama policija je zaplenila ukupno 1.436 saksija sa stabljikama marihuane, 172 lampe, sisteme za ventilaciju i zalivanje, kao i marihuanu pripremljenu za prodaju, čija je ukupna vrednost 12 miliona dinara.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.