Otkrivena tajna o četvrtom detetu Kim Kardašijan i Kanje Vesta (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jan.2019, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivena tajna o četvrtom detetu Kim Kardašijan i Kanje Vesta (FOTO)

Četvrto dete Kim i Kanje Vesta će na svet doneti druga žena.

Kako smo nedavno saznali, Kim i Kanje očekuju četvrto dete uz pomoć surogat majke - ali, to neće biti ista žena koja je rodila malu Čikago. Prema izvorima, surogat majka koja je rodila najmlađe deteKardašijan Vest porodici neće moći ponovo da bude surogat jer je ponovo trudna - a ovog puta nosi svoje dete. Kim je odabrala novu žena koja će biti surogat majka, a njen identitet je naravno, anoniman. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Da se podsetimo, Kim se odlučila na ovakav korak zvog zdravstvenih problema koje je imala tokom obe svoje trudnoće, odnosno "placenta accreta" stanja zbog kojeg se placenta previše duboko ugrađuje u zid materice, a zbog čega trudnoća nije sigurna.

Sada, sa pomoći surogat majke, Kim će postati mama po četvrti put, a rođenje deteta se očekuje u maju ove godine. Priča se da će biti dečak, jer je otkriveno da je poslednji Kimin embrion muškog pola.

Merry Christmas

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Dec 26, 2018 at 3:14pm PST

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.