Otkrivena tajna; Kada nema nikoga, Bajden pritisne dugme i pozlaćeni ram među slikama postaje... VIDEO

Izvor: B92, 27.Apr.2023, 23:10

Otkrivena tajna; Kada nema nikoga, Bajden pritisne dugme i pozlaćeni ram među slikama postaje... VIDEO

Mediji su preneli izveštaj koji otkriva ono što je dugo interesovalo javnost, šta se krija iza pozlaćenog rama u ovalnoj sobi Džoa Bajdena.

Kada predsednik Džo Bajden želi da gleda televiziju u Ovalnoj kancelariji, on uključuje mali, skriveni televizor koji je ugrađen u zlatni okvir da bi izgledao kao slika, prema izveštajima američkih medija.

Bajden navodno drži neupadljivi televizor na malom stolu iza "Resolute Desk-a" poređanog sa drugim (pravim) ramovima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za slike, piše Politico. Monitor je napravljen tako da se stapa sa drugim dekorom, zbog čega je u zlatnom okviru.

U izveštaju Politika, koji se bavi Bajdenovoj posvešćenosti medijima, kaže da američki predsednik uključuje televiziju od 10 do 12 inča kada novinari ili zvanice nisu u blizini.

Navodno, najčešće prati CNN. I na drugim televizorima, koji se nalaze izvan Ovalne kancelarije, takođe je uključen CNN, navodi se u izveštaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.