Otkrivena pozadina brutalne likvidacije MMA borca: Pucao mu u grudi zbog obezbeđivanja klubova?

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2018, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivena pozadina brutalne likvidacije MMA borca: Pucao mu u grudi zbog obezbeđivanja klubova?

Osumnjičeni uhapšen

Policija je uhapsila Aleksu Miloradovića (21) zbog sumnje da je u utorak uveče u Kragujevcu ubio poznatog MMA borca Radoša Joksimovića (27), a potom pobegao na skuteru. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Pročitajte i:

Joksimović je upucan sa dva metka dok je sedeo u bašti jednog kafića, a sumnja se da su motiv ove brutalne likvidacije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neraščišćeni računi oko obezbeđivanja klubova i lokala u gradu.

- Još uvek nije poznat tačan motiv napada, ali postoje više verzija. Najverovatnije je reč o sukobu između zavađenih grupa u gradu koje se bave obezbeđivanjem lokala. Joksimović godinama unazad radi kao obezbeđenje na ulazima raznih klubova i kafića, te nije isključeno da je u pitanju borba za prevlast u ovom poslu - kaže izvor Republike.

Ovo nije prvi napad na MMA borca, jer je 2016. godine bio teško ranjen u pucnjavi.

- Joksimović je tada zadobio povrede kostiju i zabranjeno mu je da se bavi sportom. Zbog napada je uhapšen J. M. (24), a spekulisalo se da se motiv krije u neraščišćenim računima dve grupe momaka iz ovog grada, sa Sunčevog brega i Pivare - priča izvor.

Podsetimo, napadač se u utorak skuterom dovezao do kafića u kojem je bio Joksimović, prišao mu sa moto-kacigom na glavi i pucao u grudi. Osumnjičeni je potom pobegao na skuteru.

U kik-boks klubu Radnički iz Kragujevca za ubijenog MMA borca imaju samo reči hvale.

- Joksimović nije bio zvanično član kluba Radnički, već smo ponekad sarađivali. Bio je pravi sportista u sali, koji se prema svima ophodio sa punim poštovanjem, pogotovo prema treneru. Što se tiče sportske strane, momak je uvek bio korektan - kaže jedan od trenera ovog kluba.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.