Otkrivena plantaža marihuane pored Podgorice: Uhapšene tri osobe, zaplenjeno i oružje

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2018, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivena plantaža marihuane pored Podgorice: Uhapšene tri osobe, zaplenjeno i oružje

Sve se odigralo u blizini Fundina

Službenici Uprave policije Crne Gore otkrili su kraj Podgorice plantažu sa 64 stabljike marihuane, pištolj i 14 metaka, te uhaspili tri osobe.

Pročitajte i:

Iz crnogorske Uprave policije saopšteno je da je akcijom "Ljuar" sprečena planirana ulična prodaja marihuane.

Plantaža marihuane otkrivena je u mestu Fundina, u blizini kuće braće N. P. i N. P.

Otkrivena plantaža marihuane u Fundini, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uhapšena braćahttps://t.co/C7jCAK9Bim

— FOSmedia.me (@fosmedia_me) 20. септембар 2018.

- Stabljike marihuane zasadili su jedan od braće, N. P. i K. LJ, u nameri da biljke nakon branja osuše, obrade i prepakuju u manja pakovanja i stave ih u takozvanu uličnu prodaju. Sumnja se da pištolj i municija pripadaju drugom bratu, N. P. - navodi crnogorska policija.

Osumnjičeni N. P. i K. LJ. će uz krivične prijave biti privedeni nadležnom tužiocu zbog osnovane sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet droga, a N. P. zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.