Otkrivena laboratorija za uzgajanje kanabisa u Barajevu

Izvor: B92, 05.Sep.2016, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivena laboratorija za uzgajanje kanabisa u Barajevu

Beograd -- Policija je u okolini Barajeva kraj Beograda otkrila laboratoriju za uzgajanje kanabisa i zaplenila oko 62 kilograma te droge, saopštio je MUP Srbije.

Uhapšene su dve osobe, P.B. (31) i V.G. (31) zbog sumnje da su u veštačkim uslovima neovlašćeno proizvodile i stavljale u promet marihuanu, navodi se u saopštenju.

Laboratorija je opremljena instalacijom, rashladnim uređajima, kao i uređajima za osvetljenje i osvežavanje vazduha, sistemom za navodnjavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i savremenim hemijskim sredstvima za održavanje i prehranu biljaka.

U laboratoriji je pronađeno ukupno 1153 stabljike kanabisa, a u posebno opremljenoj prostoriji za sušenje sedam kilograma i 470 grama obranih cvetova kanabisa, kao i digitalna vagica i kantar za precizno merenje.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti predati Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, dodao je MUP.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.