Otkriven identitet poginulih u Dobanovcima

Izvor: Radio 021, 29.Apr.2009, 03:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriven identitet poginulih u Dobanovcima

Veštačenje Instituta za sudsku medicinu, koje je dostavljeno Okružnom sudu u Beogradu, potvrdilo je da su dvojica ubijenih lica pronađenih u zapaljenom džipu u Dobanovcima, vlasnik restorana "Šeher" Goran Marić i Ilija Novović.Veštačenje DNK tragova urađeno je po nalogu istražnog sudije Okružnog suda, a za sada nema osumnjičenih za to dvostruko ubistvo.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potvrđen identitet ubijenih u Dobanovcima

Izvor: RTS, 28.Apr.2009, 21:37

DNK analaiza Instituta za sudsku medicinu potvrdila da su dvojica ubijenih i pronađanih u zapaljenom džipu u Dobanovcima, Goran Marić i Ilija Novović...Veštačenje Instituta za sudsku medicinu, koje je danas dostavljeno Okružnom sudu u Beogradu, potvrdilo je da su dvojica ubijenih lica pronađanih...

Nastavak na RTS...

Potvrđen identitet ubijenih u Dobanovcima

Izvor: Mondo, 29.Apr.2009

Veštačenje Instituta za sudsku medicinu, koje je dostavljeno Okružnom sudu u Beogradu, potvrdilo je da su dvojica ubijenih lica pronađenih u zapaljenom džipu u Dobanovcima, vlasnik restorana 'Šeher' Goran Marić i Ilija Novović.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.