Izvor: Piplmetar.rs, 01.Mar.2024, 21:32

Otkriven dizajn Huawei P70 serije zajedno sa P70 Art izdanjem

Huawei entuzijasti i zaljubljenici u tehnologiju s nestrpljenjem iščekuju dolazak dugo očekivane P70 serije telefona, čiji debi očekujemo krajem marta, a dok čekamo otkrivamo neke od njenih karakteristika. Spremna da redefiniše mobilnu fotografiju i dizajn, Huawei P70 serija telefona obećava niz inovativnih funkcija i prepoznatljiv estetski izgled tvrde različiti insajderi.
Zaštitni znak predstojećih telefona biće njighov prepoznatljiv Camera Deco dizajn kamere, što će ih izdvojiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << od prethodnika i konkurencije, ukazuju najnoviji izveštaji. Fokusirajući se na estetiku i funkcionalnost, Huawei navodno ima za cilj da unapredi iskustvo fotografisanja mobilnim telefonom na novi nivo.
Prema najnovijim izveštajima, za razliku od ranije, u srcu Huawei P70 serije trebalo bi da se nalazi moćni Kirin 9000s procesor, obezbeđujući brze i multitasking performanse. Uz ovaj čipset dolaze i redizajnirani sistem kamera, koji obuhvata novu glavnu kameru, telefoto sočivo i naprednu tehnologiju satelitske komunikacije. Ova kombinacija trebalo bi da pruži moćne opcije, omogućavajući korisnicima da zabeleže impresivne fotografije i video zapise u svakom scenariju, tvrde tipsteri.
Posebno, Huawei P70 i P70 Pro modeli imaju trouglasti raspored kamera, izražavajući futuristički šarm koji će sigurno privući pažnju. S druge strane, P70 Art izdanje donosi jedinstveni modul kamere u obliku ostrva, podsećajući na dizajnerski jezik viđen u prethodnom Huawei P60 Art izdanju.

Weibo
Iako su neki internet korisnici nove informacije prihvatili uz rezervu zbog nekonvencionalnog dizajna P70 Art modela, insajderi su osvetlili njegovo karakteristično kućište kamere. Ova hrabra estetska odluka naglašava Huawei posvećenost u pomeranju granica dizajna i inovacija pametnih telefona, tvrdi SparrowsNews.
Kada je u pitanju ekran, P70 serija trebalo bi da ima displeje dužina dijagonala od 6,58 do 6,8 inča. Sa rezolucijom od 1.5K i podrškom za LTPO tehnologiju, ovi ekrani navodo će nuditi dinamičko podešavanje brzine osvežavanja i smanjenu potrošnju energije, obezbeđujući produženo trajanje baterije.
U oblasti fotografije, P70 serija trebalo bi da uvede nova rešenja, sa promenljivim otvorom blende senzora OV50H ili IMX989, zajedno sa 50 MP Ultra širokougaonom jedinicom i 50 MP 4x periskopskim telefoto sočivima.
Na osnovu do sada otkrivenih informacija koje povećava iščekivanje predstojeće Huawei generacije telefona, sigurno je da je kineski tehnološki gigant ponovo spreman da uzdrma pejzaž pametnih telefona u budućnosti.
Opširnije
Izvor: Benchmark.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.