Otkrivamo vam trik koji naftne kompanije ne bi volele da znate! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jul.2016, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrivamo vam trik koji naftne kompanije ne bi volele da znate! (VIDEO)

Da li išta više iritira nego kada morate da izdvojite novac za gorivo za kola? Ali ako ste dovoljno pametni, možete i da uštedite na benzinu. A, ako je verovati savetu ovog momka, možete mnogo da uštedite. Bloger Grant kaže da je njegov kamion "rupa bez dna" kada je gorivo u pitanju, pa kada je shvatio da troši nešto manje od četiri litra na skoro 22 kilometra, znao je da mora da pronađe način da smanji troškove.

On smatra da je pronašao rešenje sa kojim ima 56 odsto više >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << kilometara, a štedi i oko 56 odsto u novcu. U principu, ono što je on uradio je da je pretvorio vozilo u "vodeni hibrid" koristeći destilovanu vodu i kafenu kašičicu sode bikarbone.

Kad "zagolica" vodu sa 12 volti struje, Grant tvrdi da razdvajanjem vodonika i kiseonika dobija bolju potrošnju. Ranije je imao 30 procenata potrošnje  što je značilo da je 70 odsto goriva izlazilo kroz auspuh. Grant veruje da njegov novi sistem rezultira najboljom potrošnjom i da štedi mnogo više.

On tvrdi da je ovo trik za koji naftne kompanije ne žele da korisnici saznaju. Ali, sada znamo.

Pogledajte Grantov vlog:



(Telegraf.rs / Izvor: theladbible.com)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.