Otkrila KAKO DA DOBIJEŠ DODATNO SEDIŠTE U AVIONU i to BESPLATNO! Postala senzacija na društvenim mrežama, svi joj se zahvaljuju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2023, 07:18

Otkrila KAKO DA DOBIJEŠ DODATNO SEDIŠTE U AVIONU i to BESPLATNO! Postala senzacija na društvenim mrežama, svi joj se zahvaljuju!

Travel blogerka i puls sajz model, odala je na društvenim mrežama tajnu kako dolazi do dodatnog sedišta u avionu i milioni ljudi širom sveta su oduševljeni.

Kirsti Lean, postala je popularna na društvenoj mreži Tik-Tok gde se uglavnom bavi tematikom puls sajz putnika. Ovog puta ona im je odala kako da dođu do ekstra sedišta u avionu, što je najbitnije, bez dodatnog plaćanja.

Ona je na svom kanalu "Kirstyleanne plus size travel", postavila snimak koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je do sada pregledan preko 2,700.000 puta, a u kojem je prikazala kako da obezbede sebi dodatno mesto.

- Jedna od najstrašnijih stvari kod letenja kad ste plus sajz osoba je strah oko toga koliko ćete prostora imati. A s obzirom na to da avio kompanije toliko otežavaju rezervisanje drugog sedišta, ovaj mi savet mi je definitivno uštedeo puno sati neudobnih letova - započela je ona svoj viralni snimak.

Nakon toga, odala je tajnu kada se radi o tome koje pitanje morate da postavite stjuardesi ako želite sedište viška.

Kako se na kraju ispostavilo, pitanje je sasvim logično i veoma praktično.

- Da li znate da li negde ima mesta gde su dva slobodna sedišta jedno do drugog? - rekla je, a onda objasnila i dalji tok komunikacije.

Kako je objasnila, tada dobija odgovor koji joj na kraju i omogućava sedište viška, pod uslovom da je takva situacija.

- Možda ima, mogu da pogledam kada se svi putnici ukrcaju na let - teče dalje komunikacija koju je ona predstavila.

U daljem toku snimka, ona je objasnila i to da ovo neće uvek upaliti.

- Možda neće upaliti svaki put jer ponekad let može biti skroz popunjen - navela je ona u snimku, ispod koga joj se veliki broj pratilaca zahvalio.

Ona je globalno postala poznata nekon što je objavila nekoliko videa u kojima je govorila kakve sve komentare dobija i trpi na račun svog izlgeda, pogotovo tokom putovanja avionom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.