Izvor: Politika, 13.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriće za Pulicera

Reagujući na moj tekst u "Politici" od petka, uvaženi kolega mi je zamerio da sam postavio stvari na glavu, što, pretpostavljam, znači da sam ih okrenuo naopako, pa piše, citiram: "onaj ko izgubi izbore treba da bude premijer, onaj ko dobije izbore treba da se velikodušno odrekne vlasti".

Iz tako saopštene zamerke proizilazi Bujoševićevo otkriće da je Tadić pobedio na izborima. Ako je to tačno onda je svaka rasprava bespredmetna – neka Demokratska stranka formira vladu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika <<

Ali, pošto i Bujošević zna ono što svi znamo, bez obzira što tvrdi nešto drugo, onda pobedniku savetuje da ide na nove izbore.

Moje je mišljenje da bi novim izborima dobili isto ili još gore i da je potrebno napraviti kompromis između onih koji nisu dobili dovoljno glasova i onih koji nisu izgubili dovoljno glasova.

glavni urednik nedeljnika "Vreme"

[objavljeno: ]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.