Otkriće: Kovid19 se širio svetom mnogo pre nego što je buknuo u Kini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2020, 11:28

Otkriće: Kovid19 se širio svetom mnogo pre nego što je buknuo u Kini

Prema najnovijem istraživanju, korona virus je bio prisutan u Sjedinjenim Američkim Državama pre nego što su se prvi slučajevi pojavili u kineskom Vuhanu, koji se do sada smatrao izvorom virusa.

To je zaključeno na osnovu istraživanja uzoraka 7.389 donora skupljenih u devet američkih država u periodu od 13. decembra do 17. januara, od kojih je u 106 slučajeva otkriven >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << korona virus, prenosi portal Nešnal post.

Uzorke je sakupio američki Crveni krst i predao Centru za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) kako bi utvrdio prisustvo virusa.

Kako se navodi, ovo otkriće ponovo bi moglo da pokrene pitanje porekla virusa.

Prema pisanju Vol strit džurnala ovo otkriće ukazuje da se virus širio svetom mnogo pre nego što su zdravstveni i naučni radnici postali svesni toga.

Istraživanje je objavljeno i u časopisu Kliničke zarazne bolesti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Istraživanje: Kovid 19 bio u SAD prije nego što je buknuo u Kini

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Dec.2020

VAŠINGTON - Prema najnovijem istraživanju, korona virus je bio prisutan u Sjedinjenim Američkim Državama prije nego što su se prvi slučajevi pojavili u kineskom Vuhanu, koji se smatra izvorom virusa.

Nastavak na Nezavisne Novine...

OTKRIĆE KOJE JE ŠOKIRALO I NAUČNIKE: Nova saznanja o poreklu korona virusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2020, 00:25

Prema najnovijem istraživanju, virus korona je bio prisutan u Sjedinjenim Američkim Državama pre nego što su se prvi slučajevi pojavili u kineskom Vuhanu, koji se do sada smatrao izvorom virusa..To je zaključeno na osnovu istraživanja uzoraka 7.389 donora skupljenih u devet američkih država...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.